Reacties van bruidsparen

De hele dag 'in de picture' staan, dat doe je niet elke dag. Althans, wij niet. Als je dan ook nog een groot deel van de dag 'gevolgd' wordt door de fotograaf, dan is dat extra spannend. Dit was wat wij vooraf dachten... Op de dag zelf bleek hoe vanzelf het allemaal ging. De sfeer was heel ontspannen en gezellig. Al snel hadden we niet eens meer in de gaten dat er foto's van ons werden genomen. En dat geeft de mooiste foto's, heerlijk spontaan!

Fijn was het om met Paoline samen te werken. Het contact vooraf verliep goed en op de dag zelf was er alle ruimte voor een eigen inbreng! Ook het contact en de ontwikkelingen na die geweldige dag verliepen super. Al snel kregen we de eerste foto's toegestuurd. Echt prachtig waren ze! Het enthousiasme, de emoties en het geluk van die bewuste dag straalde er vanaf!

We zijn heel blij met alle foto's die we hebben mogen ontvangen en met het prachtige fotoboek als herinnering aan 'onze' dag! Wanneer u opzoek bent naar een enthousiaste, vakkundige en meedenkende fotograaf, dan kunnen we u Paoline van harte aanbevelen!

 

Jasper & Myrna Meulenbroek.

Met dank aan Paoline hebben we een prachtige herinnering aan onze bruiloft. Voor de bruiloft zijn we bij haar langs geweest om de wensen te bespreken en konden we fotoboeken inkijken om een impressie te krijgen van haar werk. Alles was bespreekbaar. Op de dag zelf heeft Paoline prachtige foto's gemaakt en was zij niet opvallend aanwezig. Er zijn genoeg foto's gemaakt, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, waar wij geen weet van hadden. Een impressie van de foto's hadden wij zeer snel in de mail en de USB stick met alle foto's lag kort na onze terugkomst van de huwelijksreis op ons te wachten. Kortom: als je op zoek bent naar een goede en prettige fotograaf, dan ben je bij Paoline aan het goede adres!

 

Ard en Boukje

In september 2013 zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag en dankzij Paoline hebben we er prachtige foto’s aan over gehouden. Ik, Bas Slijkerman, houd er normaal gesproken niet van dat er foto’s van mij worden gemaakt. Door de relaxte, ongedwongen fotoshoot had ik daar nu geen last van. Tijdens de ceremonie en de rest van van de dag hadden we haast niet door dat ze aanwezig was en toch heeft ze alle belangrijke, leuke en bijzondere momenten weten te ‘vangen’. De eerste foto’s heeft ze dezelfde avond nog doorgestuurd en de rest volgde binnen een paar dagen zodat we ze voor onze huwelijksreis binnen zouden hebben! Wij zouden Paoline aan iedereen aanraden, er is ruimte voor eigen inbreng, ze denkt met je mee, is een leuk persoon en het belangrijkste: ze maakt hele mooie foto’s!

 

Sanne en Bas Slijkerman

De ‘mooiste dag van je leven’, uiteraard blijven de herinneringen altijd bestaan, maar je wilt zo graag dat die dag mooi en goed wordt vastgelegd.

In onze zoektocht naar een fotograaf kwamen wij op de site van PK Designs. Een ambitieuze jonge meid met een mooi portfolio. Onze eerste mail wisseling met Paoline, waaruit haar professionaliteit en het enthousiasme bleek, gaf meteen veel vertrouwen.

We zijn naar Paoline gegaan voor een kennismaking en om onze wensen kenbaar te maken. Dit was een zeer prettige ontmoeting en de klik was er. We hadden een hoop ideeën doorgenomen en keken nog meer uit naar onze grote dag.

5 juli 2013 was het zover. Paoline was ondanks de grote afstand en het vroege tijdstip ruim op tijd. Het werd een geweldige dag met een hele ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Ook tijdens de rest van de dag is iedere lach en traan mooi vastgelegd.

’s Nachts op onze hotelkamer aangekomen hadden we al een paar foto’s in onze mailbox, het resultaat was boven verwachting!

Twee maanden later besloten we nog een shoot met Paoline te doen, op het strand bij een ondergaande zon te paard in trouwjurk. Ook op deze foto’s is liefde en emotie super mooi vast gelegd.

Wij kunnen u PK Designs van harte aanbevelen voor uw bruiloft of andere gelegenheid!!

 

Vriendelijke groet,

Joris en Mirte Andriesse

Paoline was onzichtbaar op onze mooie dag mede daardoor hebben wij achteraf foto's ontvangen waar we niet van wisten dat die gemaakt waren en dat maakt het dat wij naast de mooie herinneringen ook een prachtig fotoboek hebben om nog eens terug te kijken op een fantastische dag!

 

Monica en Mario

September 2016 was onze grote dag. Paoline heeft van tevoren goed met ons meegedacht over de fotoplanning. Wat wij erg belangrijk vonden waren de spontane kiekjes, die zijn zeker gelukt! Ook de groepsfoto's met een heel draaiboek is op een leuke manier verlopen. Ook onder bijzondere omstandigheden presteert Paoline goed, wij zijn namelijk in een dierentuin getrouwd en zelfs met een aap op haar hoofd bleef ze mooie plaatjes schieten. Kortom, wil je een goede fotograaf, die meedenkend, sociaal en ook nog eens je mooiste herinnering vastlegt? Dan is Paoline zeker een aanrader!

 

Jasmijn en Rick

Hoe wij terug kijken op onze trouwdag?

 

Het was een mooie zonnige dag, Richard de bruidegom had bij zijn ouders geslapen. Paoline is eerst naar Richard gegaan voor foto’s van het klaarmaken. Het was een warme dag en ook komt er spanning bij kijken. Hierdoor was er soms een handdoek nodig, wat meteen werd vastgelegd door Paoline.

Daarna is Paoline naar Fiona de bruid gegaan, hier heeft zij alles wat er gebeurde vast gelegd. Make–up, haar, sierraden en natuurlijk het aantrekken van de jurk.
Het moment tussen moeder en dochter die bezig zijn met de jurk en de schoenen werden vastgelegd door Paoline.

 

De aankomst van Richard heeft Paoline ook vastgelegd, hij werd gereden door de ceremoniemeester. De auto zelf met het mooie bloemstuk is ook door Paoline vast gelegd. Bij aankomst waren alle ogen van de familie en vrienden op hem gericht, nu was het moment daar.. De ontmoeting van het bruidspaar.

Paoline heeft dit gevoelige moment bijzonder mooi vast gelegd, elke keer als wij er naar kijken krijgen wij toch weer een brok in onze keel. Heel bijzonder.

Daarna met zijn alle genoten van een lunch, waarna het voor het tijd voor de loveshoot.

 

Dit waren twee mooie buiten locaties. In het bos en in een park waarbij wij graag wilde dat dit ook vast gelegd werd met de kerk. Tijdens de fotoshoot hebben wij wel wat aanwijzingen en tips gekregen om mooie foto’s te maken. Terwijl Paoline druk aan het werk was werd dit vastgelegd door onze ceremoniemeester, dat is wel leuk om te zien.

Na de loveshoot was het tijd voor de ceremonie, wij als bruidspaar waren in een aparte ruimte, waardoor Paoline de gelegenheid heeft gehad om foto’s te maken van de gasten, aankleding en de babs.

De aankomst van de bruidegom en de bruid met haar vader werd op de foto gezet. De gelofte, het ja woord, de kus van het net getrouwde echtpaar en het aansnijden van de taart. Dit werd allemaal vast gelegd. Daarna ook nog familiefoto’s gemaakt, om daarna te gaan genieten van het diner.

Tijdens het diner heeft Paoline de gerechten, de speeches vast gegelegd. De emotie’s kwamen hier natuurlijk ook bij kijken. Na het diner, is Paoline naar de feestlocatie gelopen en heeft de aankleding en de binnenkomst van de avondgasten vastgelegd.

 

Het feest werd geopend door een dans van ons als bruidspaar. Hier zijn mooie foto’s van gemaakt! Ook van de verdere gasten zijn er vele foto’s genomen. Als er een stukje was of iemand die aan het spreken was, werd dit zeker niet gemist door Paoline.

Voor de gasten hadden wij een leuk bedankje klaar gezet, dit werd ook op de foto gezet. Daarna zat het er voor Paoline op.

 

Wij hebben Paoline als een super fijne fotograve ervaren. Aan elk detail en elke emotie wordt gedacht. Niks wordt overgeslagen. Paoline was de hele dag bij ons om alles vast te leggen wat wij graag wilden. Eigenlijk heeft Paoline veel meer vast gelegd, alles ook ongemerkt.

Je hebt eigenlijk niet eens door dat Paoline er als fotograaf bij is geweest, maar meer als een gast.

 

Paoline wij willen jou nogmaals onwijs bedanken! Ook dat jij de tijd ervoor hebt genomen voor de bruiloft met onze wensen. Dat je alles hebt vast gelegd en nog meer! De snelheid met de voorproefjes die wij van jou kregen zodat wij als wij dat willen het konden gebruiken voor de media.

En als klap op de vuurpijl, het onwijs gave fotoboek!

 

Het is een dag om nooit te vergeten, wat is vastgelegd door een top fotograaf! Enorm bedankt Paoline!

 

Veel liefs van Richard en Fiona

 

© PK FOTOGRAFIE